HTML

Friss topikok

Vigyázzunk az E számokkal

2007.07.15. 13:31 bellini

z E számok az élelmiszer adalékanyagok rövid jelölése az Európai Unióban, melyre napjainkban egyre gyakrabban hívják fel a figyelmet a szakemberek.

Ha egy élelmiszer kinézete tökéletes, szép a színezete, kellemes az aromája vagy finomkásan édes megtestesíti a tökéletes élelmiszer szerepét. Azonban tudjuk mit eszünk ?

Amikor vásárolsz mit nézel meg először az élelmiszeren ? Kíváncsian nézed a feltüntetett címkét ? Vagy csupán az élelmiszer kinézetét, árát veszed figyelembe ?

Egyre nagyobb hangsúly fektetnek manapság az egészséges táplálkozásra, sokan hangsúlyozzák, károsak az élelmiszer adalékanyagok, és igazuk is van. A legtöbb E szám ugyanis hosszú távú fogyasztás során különböző betegségek, a rák okozója.

Olvasd tovább a cikket ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar egészség életmód érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75118320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása