HTML

Friss topikok

Tömegverekedés tört ki Hevesen

2007.07.14. 15:45 bellini

Feldühödött tömeg támadt szombat délben egy családi házra Hevesen, ahol több száz fő részvételével tömegverekedés tört ki - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A Heves megyei település Jászberény felőli részén, a főként romák lakta városrész határában lévő Kodály utcában támadták meg az egyik épületet, a tömeg a kétszintes, takaros családi házat előbb szétverte, majd benzines palackokkal felgyújtotta. Szétverték a ház előtt parkoló, illetve a ház udvarán álló személygépkocsit is. Az első jelentések szerint 15 ember könnyebben megsérült. A tömegverekedés hírére nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a helyszínre.

Legalább húsz rendőrautót látott a távirati iroda tudósítója, aki arról számolt be, hogy mintegy negyven kommandós házról házra járva gyűjti be a verekedés résztvevőit. Eddig hét embert vettek őrizetbe.

 

A helybéliek azt mondták el, hogy a megtámadott házban egy ötfős család lakik, a családtagok között van egy csecsemő is. A szomszédok szerint a mostani támadást az okozta, hogy pénteken este két roma család kamasz fiataljai összeverekedtek. A szemtanúk szerint a szombati tömegverekedésben legalább 250-300 ember vett részt.

(MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97117979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása