HTML

Friss topikok

Nagyot "köpött" a vádlott

2007.07.13. 11:33 bellini

Döbbenetes dolog történt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon: Csepregi László vádlott becsmérelte és szembeköpte az ügyét tárgyaló dr. Tóth Erzsébet bírónôt! Csepregi biztos benne, hogy a bírónô ellenük dönt, ezért elfogultság miatt másik tanácsot kér.

Dührohamot kapott és a bírónôre támadt egy vádlott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB). Dr. Tóth Erzsébet bírónô épp azt ismertette, hogy a Csepregi László és négy társa ellen szóló vádat tovább súlyosbították, amikor az 50 százalékban beszámíthatatlannak nyilvánított László magából kikelve ordibálni kezdett.
– Nem értem az ellenem szóló vádat, és nem értem azt, hogy a bírónô miért rendezi ezt a színjátékot, amikor már elôre tudja, hogy el fog ítélni minket. Magának ez csak egy ügy, nekem az életem, és épp most akarja kettétörni egy olyan bûncselekménnyel, amit el sem követtem. – ordítozta László magából kikelve, és egy hatalmasat köpött a bírónô felé.

Dr. Tóth Erzsébet szünetet tartott, és remegô hangon megkérte az ügyészt: hívja a biztonsági ôröket: a vészjelzô ugyanis épp abban a teremben nem mûködött.
Csepregi Lászlóék ügyét lassan egy éve tárgyalja a PKKB. Mint a Bors beszámolt róla: a férfiakat elôször emberrablás gyanújával tartóztatták le, ám késôbb rögzítettek egy telefonbeszélgetést, amiben a sértett bevallja: Csepregiék egy haragosa megzsarolta, és ezért tett ellenük feljelentést. Ugyanez a haragos késôbb megzsarolta a vádottakat is: fizessenek, és akkor kijöhetnek a hûvösrôl. Az ügyet nyomozó rendôr a vádlottakkal együtt csalta tôrbe a zsarolókat, és az emberrablási ügyet meg nem alapozott önbíráskodás vádjával küldte tovább az ügyészségre. A PKKB a két ügyet nem vonta össze, és a Csepregiék eleni vádat is súlyosbította, így akár 4-7 év letöltendô szabadságvesztést is kaphatnak.
A bírónô az ôt ért atrocitás ellenére folytatta az ülést, ismeretette, hogy mi történt az elôzô tárgyaláson. Elmondta, hogy az elfogultsági kérelmet továbbítani fogja, és egy másik tanács dönt arról, hogy jogos e.
– Magánemberként megvan a véleményem az ügyrôl, és ennek még lesznek a következményei – mondta el többször is.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30117271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása