HTML

Friss topikok

Indul a Balaton Sound fesztivál

2007.07.13. 13:53 bellini

Csütörtökön kezdődik, és vasárnapig tart a Balaton Sound fesztivál Zamárdiban. A négy nap alatt több műfaj világsztárjai is fellépnek itt. Mások mellett ott lesz például a Beastie Boys, Roger Sanchez vagy a Basement Jaxx - mondta Löbenwein Norbert, a rendezvény főszervezője.


A balatoni zenei rendezvényen külföldi sztárok és magyar sikercsapatok is várják a közönséget. Roger Sanchez, Eric Prydz, Adam Freeland, Nouvelle Vague - néhány név a vendéglistából. A magyarok közül mások mellett fellép Zamárdiban a Belga és a Hiperkarma, az EmilRulez!, Kispál és a Borz, a Quimby és Yonderboi.

Vasárnap a Pannonia Allstars Ska Orchestra után a Beastie Boys zárja a négynapos zenei programot. Löbenwein Norbert elmondta még: húsz-huszonötezer látogatóra számítanak az első alkalommal megrendezett Balaton Sound Fesztiválon.

A részletes program a www.sziget.hu/balatonsound oldalon olvasható.

(FH)

Szólj hozzá!

Címkék: esemény bulvár buli party rendezvény sztárok énekesek celebek együttesek rendezvények

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77117400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása