HTML

Friss topikok

Férjhez megy a Groovehouse énekesnője, Judy

2007.07.13. 11:06 bellini

Budapest - Titokban akarta kimondani a boldogító igent Judy (32)! A Blikk azonban megtudta, a Groovehouse énekesnője két hét múlva pénteken megy hozzá szíve választottjához, Rolandhoz (25). A romantikus esküvőre a Petneházy Huszárcsárdában került sor, kétszáz vendég társaságában.
 

Először az esküvőszervező vágta át Judyt, ami komoly csalódást okozott a fiatal énekesnőnek, majd a Groovehouse fellépései miatt nem volt ideje megtalálni a lakodalom napját. Ezért halasztotta el az eredetileg júniusra tervezett esküvőjét Judy és szíve választottja, Roli.

Arról azonban nem lehetett tudni, hogy mikor lesz a nagy nap, hiszen Judy az utóbbi időben erről már igencsak szűkszavúan nyilatkozott. Most azonban vége a kertelésnek! Judy és Roli július 27-én, pénteken este hatkor szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak, méghozzá az elegáns Petneházy Lovasklub Huszárcsárdájában.

Természetesen megkerestük a menyasszonyt, hogy gratuláljunk neki és megkérdezzük a nagy napról, de Judy nem volt hajlandó részleteket elárulni az esküvőről. Korábban azonban már mesélt álmai menyegzőjéről.

- Szabadtéren lesz a szertartás, még arra is gondoltam, hogy jó lenne egy olyan kis fehérre mázolt faépítmény alatt megtartani az esküvőt, amilyeneket az amerikai filmekben lehet látni - mesélte novemberben a hot! magazinnak. Judy akkor azt is elárulta, semmiképpen nem lesz uszályos ruhája, mert apró, 155 centis termetét csak összenyomná.

Úgy tudjuk, a vendégseregnek hagyományos magyar ételeket szolgálnak majd fel, lesz tyúkhúsleves, marhapörkölt, töltött káposzta és sütemények minden mennyiségben.

Judy és kedvese, Roli lassan két éve él együtt, 2005 szeptemberében ismerkedtek össze. Azóta Roli nem csak a magánéletben alkot párt az énekesnővel, de beszállt a Groovehouse-ba is, ő dobol a duó mögött játszó zenekarban.

Blikk-információ

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar bulvár pletyka hír sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92117252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása