HTML

Friss topikok

150 millió mobiltelefont értékesít a Samsung a 2007-es évben

2007.07.13. 16:58 bellini

Az utóbbi négy év leggyengébb profitját könyvelte el a Samsung Electronics az év második felében, ami jelentősen lerontotta a plazmatévés szegmentumot, adja hírül a Reuters.

A mobiltelefonok terén azonban, a Motorolaval és a Sony Ericssonnal ellentétben a Samsung rekordmennyiségű készüléket adott el, 37,4 millió darabot. A kecsegtető eladásoknak köszönhetően a Samsung újraértékelte idei eladásait, így bátran kijelentheti, hogy képes értékesíteni 150 millió készüléket a 2007-es évre nézve.

A Reuters elemzői szerint a Samsung net profitja csökkent az év második felében, de nem annyival mint azt jóval előbb megjósolták. Ennek ellenére az utóbbi négy év leggyengébbjét teljesített a dél-koreai gyártó.

Olvad tovább a cikket ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: média mobil kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33117530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása