HTML

Friss topikok

Szeptemberi mozipremierek

2007.07.12. 16:28 bellini

2007. szeptember 13-tól látható a magyar mozikban a Csapda című szerb-német-magyar koprodukció, melyet idén a Berlinálén mutattak be és azóta már elnyerte a Szófiai Nemzetközi Filmfesztivál Nagydíját is.
A zavaros szerb kilencvenes évek után Mladen és családja joggal reménykedik a jobb életben. Mikor viszont kisfiuk megbetegszik, végzetes folyamatok indulnak el és a pokol tornácáról már nem lehet visszafordulni.

2007. szeptember 20-án mutatjuk be a Drágaságom című francia vígjátékot. Audrey Tautou a  Riviéra milliomosaira utazik, helyesebben a pénztárcájukra. De úgy tűnik, nincs az a pénz, amit ne tudna elkölteni.
A tündéri mosolyú sztár ezúttal az erő sötét oldalán...

2007. szeptember 27-én kerül a hazai mozikba Szívritmus című többszörösen díjnyertes német film. Az igen furcsa és érzékeny Crash mentősként rója Köln utcáit, segít ahol tud, és ott is, ahol senki másnak eszébe nem jutna. Éjjelente egy olyan lányról álmodik, aki zaklatottságára gyógyírt ígér. Crashéket riasztják: reménytelen helyzetben, várandósan, kisírt szemekkel pillantja meg a megálmodott nőt...

Szólj hozzá!

Címkék: film esemény premier mozi hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46116809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása