HTML

Friss topikok

STERBINSZKY-BULIK: SZEGED ÉS NYÍRBÁTOR, KÉSZÜLJ!

2007.07.06. 14:35 bellini

Sterbinszky az előttünk álló hétvége folyamán két, számára igen fontos klubban pörgeti a lemezeket. Július 6-án, pénteken, a szegedi Sing Sing vendége lesz Karesz, majd 7-én, szombaton a Port Side Pubban mutatja be kétórás szettjét a nyírbátori közönségnek.

Július első péntek éjszakája a Dancemix Classic Night jegyében fog eltelni a Sing Singben. A szegedi klubban ez alkalommal Sterbinszky mellett Tommyboy, Slam Jr. és Budai játsszák legjobb és legújabb lemezeiket. Karesz hajnali 5-kor áll a lemezjátszók mögé, amikor a közönség még jókora pörgésre számíthat...

Nyírbátor a Sterbinszky-fellépések következő állomása, ahol július 7-én, szombat éjszaka játszik Karesz. Az óriási hangulat ezúttal is garantált!

A klubsikerek mellett Sterbinszky Sequence 11 nevű projektje a VIVA képernyőjén és a videomegosztó oldalakon is igen eredményes. A formáció "Just My Kind" című dalának magyar verziójára forgatott klip, a "Még várok Rád" 6 hétig szerepelt a VIVA Club Chart élén, miközben a video már több mint 18 ezer megtekintéssel büszkélkedhet a legnépszerűbb videooldalon, a YouTube.com-on!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb énekes buli party sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6112949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása