HTML

Friss topikok

SMASHING PUMPKINS - Zeitgeist

2007.07.06. 16:04 bellini

A Smashing Pumpkins hat év után új albummal jelentkezik, melynek címe „Zeitgeist” és július 9-én jelenik meg világszerte, így hazánkban is.

A zenekar 1988-ban alakult Chicagoban, zenei pályafutásuk két legsikeresebb albuma a kilencszeres plantinalemez :„Mellon Collie And The Infinite Sadness” és a négyszeres platinalemez: „Siamese Dream” volt.

Több év kihagyás után a Smashing Pumpkins két meghatározó személyisége: Billy Corgan és Jimmy Chamberlin 2005 novemberében kezdett el az új albumon dolgozni olyan producerek segédletével, mint Roy Thomas Baker és Terry Date.

Az új korongra 12 szerzemény került fel, melyek közül az első videó a „Tarantula” címűből készült.

A zenekar az album megjelenésével közel egy időben világkörüli turnéra is indult, melynek első állomása 2007. május 22-én Párizsban volt, a nyár folyamán Európában több helyszínen és fesztiválon is fellépnek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sztárok énekesek celebek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54113015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása