HTML

Friss topikok

Eljegyezték Nelly Furtadot

2007.07.06. 15:42 bellini

Eljegyezték a Grammy díjas Nelly Furtado énekesnőt, jegyese Demacio „Demo” Castellon hangmérnök, aki Nelly 2006-os Loose című albumán dolgozott, adja hírül a People.

A pár közeli barátja, Timbaland csak annyit válaszolt az újságírók azon kérdésére, miszerint a pár tényleg eljegyezte egymást, hogy IGEN.

A 28 éves énekesnő tavaly júliusban beszélt először titokzatos szerelméről, igaz akkor nem vallotta be kiről is van szó: „Nem akarok róla beszélni. Nem egy híres személyiség”.

Furtadonak van egy három éves kislánya, Nevis, ex-barátjától, a DJ és producer Jasper „Lil’Jaz” Gahunia-tól. Az énekesnő és Gahunia 2005-ben szakított, de Furtado szerint a kislány édesapjával most is nagyon jó barátságban vannak.

Furtado, aki tökéletesen beszéli a spanyol és portugál nyelvet nemrég fejezte be első latin albumát. Az énekesnő a kanadai Juno zenei díjátadón, melyet áprilisban tartottak öt díjat nyert el, az öt jelöléséből.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr58113001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása