HTML

Friss topikok

Indul a Volt!

2007.07.05. 13:25 bellini

Kétszáz fellépővel találkozhat a közönség a szerdán kezdődő VOLT Fesztiválon. A négynapos rendezvényen ott lesz többek között a Korn, a Prodigy, a Roots, a Koop, a Fort Knox Five, a Laibach és a Coldcut - közölték a szervezők.

A Dunántúl legjelentősebb zenei rendezvénye, a VOLT Fesztivál tizenötödik alkalommal várja az érdeklődőket Sopronba. A VOLT szerdán a Romano Drom koncertjével indul. A négy nap alatt hallhatja a közönség a Magna Cum Laude Zenekart, a Zanzibárt, az Emil RuleZ!-t, a Quimby-t. A hazai csapatok közül jelen lesz még mások melett, a Balkan Fanatik, a Hiperkarma, a Neo, a Tankcspada, az Animal Cannibals, a Pannonia Allstars Sak Orchestra, a Depresszió, valamint a Kispál és a Borz.

Sopronban kezdi nyári turnéját Ákos, aki harmadik alkalommal tér vissza Sopronba.
A külföldi együttesek közül fellép a fesztiválon a Prodigy, a Korn, a Pendulum, a Laibach Zenekar, a KOOP, és Sopronba érkezik az "osztrák Frank Sinatra" - Louie Austen is.

Ebben az évben új helyszínekkel és programokkal is bővült a VOLT. Lesznek színházi előadások, képregény-kiállítás, és a gyerekek kedvéért ellátogat a VOLT-ra a Kaláka együttes.

Van olyan sztár, aki másfél kiló répa elfogyasztása után lép csak színpadra, mások kizárólag bio zöldséget, gyümölcsöt, csokoládét és tejet fogyasztanak a koncert napján. Az egyik fellépő hangsúlyos kérése volt, hogy egy üveg új-zélandi méz várja őt az öltözőben, és van olyan zenekar is, amelyik saját szakácsnővel érkezik.

A VOLT Fesztivál programjairól bővebb információ a www.volt.hu oldalon olvasható.
Forrás: Független Hírügynökség

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény hír buli party fesztívál

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59112182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása