HTML

Friss topikok

Fekete Pákót megfenyegették - A kutyáját már megmérgezték

2007.07.03. 14:15 bellini

Fekete Pákó éjszakánként fél lehunyni a szemét!
   
Az egykori szeretője ugyanis három kidobó legényt bérelt fel ellene, majd pedig megmérgezte a kutyáját.
A konfliktus egy korábbi eset miatt robbant ki Pákó és az egykori szeretője között. A rapper 160 ezer forint készpénzzel segítette ki az akkor szűkös anyagi helyzetben lévő lányt, aki a megbeszélt határidőn belül nem szolgáltatta vissza a kölcsönkért összeget. Amikor pedig végre úgy tűnt, hogy Pákónak sikerül visszaszereznie a súlyos tízezreket, a lány helyett három roma kidobó legény várta őt a megbeszélt helyen.
Mindezek után a rapper számára egyértelművé vált, hogy búcsút inthet a pénzének. Pákó azt remélte, hogy ezzel végleg lezárult a volt barátnő és a közötte levő kapcsolat. A java azonban még hátra volt! Nem sokkal a történtek után Pákó kutyáját megmérgezték! A rapper szerint csakis ex-kedvese keze lehet a dologban, hiszen egyszer már kísérletet tett a kutya meggyilkolására. Ha pedig tényleg így történt, akkor Pákóéknak komolyabb okuk van a félelemre.
Storyonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78110794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása