HTML

Friss topikok

Nem sokáig váratott magára a Danubius-baba

2007.07.02. 10:51 bellini

Megtörtént a csoda! A Danubius Rádió pár hónappal ezelőtt hirdette meg az Egy álom születik elnevezésű programját, s a várva várt „álom” az egyik szerencsés résztvevő párnál most valósággá vált. Kiss Andrea és Kiss Zoltán ugyanis bejelentették, gyermekük születik. Örömük szavakkal le sem írható, egyelőre még ők maguk is nehezen hiszik el, rövid időn belül új taggal bővül a kis család. Pedig most már nőgyógyászati vizsgálat is alátámasztotta, eredményes volt a három hét együtt töltött pihenés.

Teljes kényelemben, távol a stresszes hétköznapoktól készült a gyermekáldásra az a soproni pár, akit kilenc másik szerencséshez hasonlóan több száz jelentkezőből válogattak be a Danubius Rádió „babaváró” programjába. A teszt napját mindenki nagy izgalommal várta, ám mint ahogy azt hangsúlyozták is a Danubius Csili műsorvezetői, a biztos eredményt még korai lett volna akkor kimondani.

- Amikor hazaértünk, megbeszéltük, hogy egyszer még csinálunk egy tesztet. Halványan mutatkozott is a második csík, ami ugye azt jelenti, hogy pozitív az eredmény, de én még nem kezdtem el előre örülni – mesélt lelkesen Andi. – Zoli noszogatott, hogy minél hamarabb végezzünk el még egy terhességi tesztet, mely szintén azt mutatta, hogy állapotos vagyok.

- Még aznap felhívtuk Andi nőgyógyászát, „természetesen” pont szabadságon volt – vette át a szót a büszke kispapa. – Kértünk időpontot egy másik orvoshoz, nem bírtunk tovább várni. A doktor úr megerősített: hamarosan kisbabánk születik!

A Kiss-család a három hét együtt töltött, stressztől és a hétköznapok gondjaitól teljesen elzárt pihenésnek tulajdonítja, hogy pont akkor fogant meg első gyermekük, s ezt az orvosi vizsgálat is alátámasztotta. A pár bevallása szerint a Danubius Rádió nélkül a közeljövőben biztosan nem lett volna alkalmuk ennyi időt, ilyen intenzíven együtt eltölteni.

- A kisbaba tudta, hogy akkor kell érkeznie, amikor száz százalékosan csak egymásra koncentrálunk, ezért is vagyok biztos abban, hogy a balatoni három hét alatt fogant a bébi. Akiről mellesleg már egy fotót is kaptunk, igaz, hogy csak egy fehér pontocska látszik, de tudjuk, ő a mi kisbabánk – érzékenyült el Andi. – Ahogy a szülőkkel közöltük az örömhírt, már hívtuk is a Danubius Csilit, s megköszöntük, hogy hozzásegítettek ahhoz, hogy a mi álmunk tényleg megszülessen.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar bulvár hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87109910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása