HTML

Friss topikok

JAMSTERDAM-KONCERT

2007.07.02. 14:28 bellini

A Jamsterdam egy új funk-soul-disco zenekar a basszusgitáros Robert Kramers vezetésével, aki eddig Hollandia egyik legnépszerűbb partizenekarában muzsikált hosszú éveken keresztül sikeresen. Ezúttal Magyarországon, 7 lelkes és lendületes zenésszel varázsol minden fellépést hangulatos táncos partivá!

Az elmúlt évben alakult Jamsterdam 2007. július 3-án a Cafe Del Rio színpadán mutatja be a '70-es, '80-as és '90-es évek nemzetközi funky és pop örökzöld slágeriből álló repertoárját. A profi zenészekből álló funky csapat sikerét és az utánozhatatlan "Jamsterdam feeling"-et Farkas Zsófi már számos helyen hallott hangja, az öttagú ritmusszekció dobosa, Garami Gábor (Danubius Rádió) és a zenekar további profi zenészei garantálják.

1 komment

Címkék: zene esemény buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65110068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gruber istvánné 2007.07.16. 20:54:13

Sziasztok!
Szeretnék,a JAMSTERDAM-együtesnek gratulálni!
Férjemmel együtt Esztergomba hallottuk őket játszani.Azóta szerettük vona,tudni róluk többet.
Most végre sikerült a keresőkből megtalálni.
Szeretnék,elérhetőséget kérni tőlük.(blog,email,..)Remélem nemveszik tolakodásnak.
Előre is köszönöm,ha csak válaszolnak azt is!
Rajongói,üdvözlettel:Gruberné,Zsóka!
süti beállítások módosítása