HTML

Friss topikok

Ma jelenik meg az iPhone: Tárgyalásokat folytat a Vodafone az iPhone európai forgalmazásáért

2007.06.29. 08:06 bellini

Tárgyalásokat folytat az Apple gyártóval a Vodafone mobiltelefon szolgáltató, azért, hogy ősszel egyedüli forgalmazója legyen Európában, a ma megjelenő iPhone mobiltelefonnak.

A megállapodás megkötésének egyik feltétele, hogy a Vodafone biztosítani tudjon egy minimális eladási számot, míg a Vodafone szabadabb teret kíván a szerződések árának  felállításánál.

Az American Technology Research és a Credit Suisse elemzőcégek szerint a Vodafonenak nagy esélye van arra, hogy megkapja egész Európára kiterjedő iPhone forgalmazását.

Amerikában az AT&T cég a készülék hivatalos forgalmazója.

A Credit Suisse szerint az a szolgáltató, amelyik szerződést köt az Apple-el az első három évben csaknem 6 millió iPhonet fog behozni Európába.

A Vodafone képviselői nem reagáltak a hírekre, a készüléket decemberben kezdik el forgalmazni kontinensünkön.

Egy nappal a mobiltelefon piacra dobásától igazi sor alakult ki az Apple Manhattani székhelye előtt, sokan már napokkal ezelőtt helyet foglaltak maguknak. A hivatalos bemutatási dátum június 29 18:00 óra.

Egyes elemzők szerint az iPhone „a legvártabb termék Graham Bell óta”.

Az Apple részvényei azonban 2,2%-al csökkentek, miután a cég az AT&T szolgáltatóval közösen bejelentette az iPhone-al járó szerződési tarifákat.

Az AT&T szolgáltató három típusú bérleti szerződést biztosít azoknak, akik az iPhone készüléket megvásárolják, így 55,99 dollárért – 450 perces lebeszélhetőséget, 79,99 dollárért – 900 perces lebeszélgetőséget, míg 99,99 dollárért – 1.350 perces lebeszélgetőséget biztosít.

Egy iPhone ára 499 vagy 599 dollárba kerül, a telefon memóriájától függően (4 vagy 8 GB).

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44108211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása