HTML

Friss topikok

Amerikában is bemutatta Theology albumát Sinead O’Connor

2007.06.28. 12:29 bellini

Néhány napra rá a dublini bemutató után, Sinead O’Connor New Yorkban is bemutatta új, Theology című albumát, az énekesnő szerint ezzel a koronggal „kibékül” az államokban élő rajongóival.

Az album – mely egy igazi spirituális zenekollekció – két CD-t tartalmaz, Dublin Sessions és London Sessions címmel, egy akusztikus, valamint egy zenekarral kísért korong.

A Theology album nyolc O’Connor által írt dalt tartalmaz, plusz három feldolgozást híres dalokból, valamint egy saját, a Rivers of Babylon című dalának feldolgozását.

A 40 éves zeneművésznek első bemutatkozó dala új lemezéről, az I Don’t Know Hot to Love Him című Andrew Lloyd Weber és Tim Rice kultikus operájának, a Jesus Christ Superstar egyik feldolgozása. Az új dalokat az énekesnő MySpace oldalán is meghallgathatják az érdeklődők.

Olvasd végig a híranyagot ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb hír sztár album énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70107678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása