HTML

Friss topikok

Összeesküvés Rúzsa Magdi ellen

2007.06.22. 10:36 bellini

 Hatalmas meglepetésre Lola (19) nyerte tegnap este a legjobb énekesnőnek járó VIVA Comet-díjat a legnagyobb hazai díjkiosztó gálán, a SYMA csarnokban. A tinisztár óriási fölénnyel utasította maga mögé még a többszörös platinalemezes Rúzsa Magdit (21) is. A Blikk utánajárt, vajon mi az oka annak, hogy a fiatal tinilány lett a legjobb. Nos úgy tűnik, Lola jól szervezett rajongótáborának köszönheti, akik valóságos hadjáratot indítottak kedvencük győzelméért.

Összesen öt platinalemez, az Eurovíziós Dalversenyen elért kilencedik helyezés és a Dalszerzői díj, valamit a TV2 Megasztár műsora által adott népszerűség sem volt elég arra, hogy Rúzsa Magdi hazavigye a VIVA Comet gömbjét. A magyar zenei csatorna szavazói szerint a legjobb énekesnő Lola lett, aki idén már másodszorra nyerte meg ezt a díjat.

A 2005-ben az Eurovíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjén feltűnt tinisztár nagylemeze ugyan 16 helyezéssel mögötte áll Magdiénak, és szakmailag közel sem ért el annyit, mint a nála alig két évvel idősebb énekesnő, Lola mégis egymás után söpri be a hazai zeneipar díjait.

De vajon mi a titka a törékeny, Lolita-imázsú lánynak? A válasz a számos rajongói klubban rejlik, amelyek tagjai hihetetlen kampányt folytattak kedvencükért az interneten.

Ezzel ellentétben Magdi és a mögötte álló menedzsment inkább a koncertszervezésre és az énekesnő szakmai karrierjének megjelenítésére koncentrál, még egy aktuálisan működő rajongói oldalt sem nagyon találni az interneten.

Valószínű így lehetett, hogy már a Bravo Otto-díj-átadón is Lola zsebelte be a legjobb énekesnőnek járó elismerést.

- Itt a tinik szavaznak - kommentálta akkor a dolgot Magdi egyik rajongója, aki nagy valószínűséggel így magyarázza majd a tegnapi eredményt is.

Idei győztesek
Legjobb klip: Varga Zsuzsa: Be Infected
Legjobb női előadó: Lola
Legjobb együttes: Hooligans
Legjobb férfi előadó: Ákos
Legjobb új előadó: Mark
A magyar könnyűzenéért VIVA Comet-díj: R-Go
A gála már péntek este 19 órától adásba kerül a VIVA képernyőjén, aki pedig a V. I. P.-parti eseményeibe is szeretne bepillantást nyerni, ne szalassza el a szombaton és vasárnap este a 18.30-kor kezdődő ismétlések után 21 órakor következő bulibeszámolót.

blikk.hu

1 komment

Címkék: média esemény bulvár pletyka hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37103709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamari 2007.10.28. 16:48:22

szia nagyon szerizlék imádoma zénéidet puccca
süti beállítások módosítása