HTML

Friss topikok

Hova menjünk strandólni ?

2007.06.22. 11:18 bellini

Mexikó, Spanyolország, Honolulu és Franciaország. Ha bulizni és strandolni akarsz itt a helyed. A The Denver Post szerint ugyanis itt vannak a világ legjobb strandjai.

Íme a 10 legszebb strandozó

10. A Honolului Waikiki strand szinte az év minden napján nyitva áll, a showbiz sztárjai is szívesen választják ezt a strandot. Este fáklyasor világítja a strandot, a klubok hajnalig várják a bulizni vágyókat.

9. Este a mexikói Los Cabos igazi kikapcsolódást biztosít a szórakozni vágyónak, a Marina sétány feltölt energiával.

8. A Szőrfőzők Paradicsomának nevezett Gold Coast (Ausztrália) megannyi víz alatti szórakozással várja a kikapcsolódni vágyókat.

7. A sok kis görög sziget mellett, Mykonoson van az egyik legintimebb és legfestőibb strandok egyike. A napfürdőzést kellemes koktélokkal és reggelig tartó partyval teheted kellemesebbé.

6. A thaiföldi Phuket tiszta, kék vize miatt híres. A környezetet luxusba illő trópusi erdő veszi körbe, a csillogó életre vágyó itt mindent megkaphat.

5. A Mediterrán tenger egyik legszebb homokpartja a francia Nisan található.

4. Ha nem érnél el a Riói karneválra, ne szomorkodj, a szórakozásnak nincs vége, a brazil  Copacabana is egy csodálatos paradicsom.

3. Egész évben várja napozni vágyó vendégeit a kristálytiszta vizű Kankuni (Mexikó) tengerpart.

2. Ibiza híres klubjai miatt vált közkedvelté. A spanyol Ibizán a luxus, a zaj, a fiatalság, a szórakozás és a gyönyörű átlátszó tenger mindenkit elvarázsol.

1. A Miami Beach a sztárok találkozóhelye, akik nemcsak csillogásra vágynak, hanem egy igazi forró éjszakára. Az exkluzív klubok és privát strandok állandó vendégeit nehéz lencsevégre kapni.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4103729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása