HTML

Friss topikok

Új sztármagazint indít a TV2

2007.06.21. 15:40 bellini

Új sztármagazin indul Favorit címmel a TV2-n. A július 16-tól hétköznap esténként látható műsorban a hazai és külföldi sztárvilág történéseiről naprakész, friss információkat kapnak a nézők.

Az Aktív után 19.35-től látható mintegy félórás magazinban exkluzív külföldi anyagok, sztárhírek éppen úgy helyet kapnak majd, mint a hírességekkel kapcsolatos pletykák flörtökről, örökbefogadásokról, bánatról és örömről, sőt hazai és külföldi új álompárok születéséről is beszámolnak majd a műsorvezetők.

A Favorit házigazdái Szekeres Nóra és Váczi Gergő lesznek, akik majd hetente váltják egymást a képernyőn.

A tervek szerint a sztármagazinban helyet kapnak még a magyar sztárok egy-egy napjáról szóló beszámolók, a TV2-n látható sorozatok sztárjaival kapcsolatos friss hírek, megmutatják a hét felfedezettjét, sőt régi, híres, és talán már kicsit elfeledett sztárokat is megkeres a műsor, hogy megmutassa, hogyan is élnek ezek a hírességek, mióta eltűntek a reflektorfényből.

Hasonló magazinműsorral jelentkezik az RTL Klub is minden hétköznap reggel és éjjel. A műsort Détár Enikő és István Dániel vezeti.

Forrás: mfor.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média tv bulvár pletyka hír sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46103311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása