HTML

Friss topikok

Megkezdődtek az Indiana Jones IV forgatásai

2007.06.20. 13:26 bellini

Hosszú évek találgatásai  és számos forgatókönyv visszadobása után, Steven Spielberg tegnap megkezdte az Indiana Jones IV forgatásait.

A filmet a nyár végéig leforgatják, ezután a stúdióban elvégzik a film utómunkálatait. A végleges filmet 2008 májusában mutatnák be a mozikba.

Az Indiana Jones and the City of the Gods filmben ismét visszatér a híres archeológus, a rendezők azonban igen szűkszavúak voltak, ami a cselekmény illeti. Az is megtörténhet, hogy Indi új kalandjai során ismét találkozik nagy szerelmével, Marionnal (akit Karen Allen alakít).

Amíg Harrison Ford, George Lucas és John Williams zeneszerző ismét együtt készítik az új filmet, addig Sean Connery nem akart ismét feltűnni a filmben Indiana Jones apjaként. A filmben azonban Hollywood jelenleg legfelkapottabb színésze is feltűnik, Shia LaBeouf Jones fiaként bukkanhat fel a filmvásznon.

Shia LaBeouf a nyár egyik legnézettebb filmjében tűnik fel, a Transformerst a Taormina filmfesztiválon mutatták be először.

Szólj hozzá!

Címkék: média film bulvár pletyka hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38102457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása