HTML

Friss topikok

Egy kislány boldog apukája Tiger Woods

2007.06.19. 12:32 bellini

Tiger Woods is beállt a híres apukák sorába. Julia Roberts és Keri Russell után Tiger Woods is belekóstolhat a szülői szerepbe, felesége Elin Nordegren egy kislánynak adott életet.

 Kislánya született a híres golfozónak, Tiger Woods felesége, Elin Nordegren hétfőn adott életet közös kislányuknak, akit Sam Alexisnek neveztek el.

 „Mindketten, Elin és Sam is jól vannak” – adta hírül Woods személyes weboldalán. „Köszöntet szeretnénk mondani a korház dolgozóinak az odaadó és kemény munkájukért. Ez egy különleges alkalom az életünkben, a következő hetekben Samet bemutatjuk családunk tagjainak. Mindenkinek köszönjük, hogy tiszteletben tartja magánéletünket.”

 Tiger Woods 31-ik születésnapján jelentette be, hogy felesége terhes: „Mindig is szerettem volna apuka lenni. Szerettem volna ha édesapám megérte volna ezt a napot.” (A golfozó édesapja, Earl Woods 2006-ban halt meg.)

 Woods és felesége Nordegren 2001-ben találkozott először, 2005-ben házasodtak össze.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb bulvár pletyka hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr48101657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása