HTML

Friss topikok

MÁGA ZOLTÁN LEMEZBEMUTATÓ

2007.06.18. 20:53 bellini

"Filmzenék csillagai" című albumát mutatja be Mága Zoltán június 24-én a Budapesti Operettszínházban. A rendkívül elismert, számos zenei-művészi díjjal, kitüntetéssel rendelkező hegedűművész aktuális lemezén világhírű filmek jól ismert dallamai csendülnek fel. Ezekből hallhat zenei válogatást a nagyérdemű ezen a különleges zenei élményt nyújtó lemezbemutató esten.

Mága Zoltán hegedűművész a "Moulin Rouge!", valamint az arany és platina státuszú "Mága Zoltán és az Angyalok" albumok után újabb lemezzel örvendeztette meg a zenekedvelőket. A "Filmzenék csillagai" című korongon a mozik örökzöld slágerei csendülnek fel.

A hegedűművész 2003-ban Mexikó- ban elnyerte a Világ Zenei Fesztivál fődíját, 2004-ben munkássága elismeréseként Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki. 2005-ben karitatív tevékenységéért Máltai Lovaggá avatták, 2006-ban a Vízügyi Minisztérium "A vizek kártételei elleni védekezésért" érdemérmét kapta. Hívták már a királyok prímásának, a zene nagykövetének, emberek közötti hidak építőjének, a szeretet hegedűsének. Mondják, senki nem lehet próféta a saját hazájában. A kivételes tehetségű és emberségű Mága Zoltánnak azonban sikerült, noha tény, hogy hazánk büszkesége előbb vált ismert névvé határainkon túl, mint innen.

A június 24-én 19:30-kor megrendezendő, exkluzív szórakozást biztosító látványos showműsort a művész lehengerlő kisugárzása és csodálatos hegedűjátéka, valamint az Aranyhegedű Szimfonikus Zenekar világzenei viszonylatban is egyedülálló megszólalása teszi felejthetetlenné Bördős Lajos vezényletével. A fergeteges revüt kiegészíti a hazánkban még ritkán alkalmazott különleges látvány-, show- és hangtechnika, az Operettszínház balettkara és Kerényi Miklós Gábor rendezése. Emellett Mága Zoltán olyan hazai sztárokat lát vendégül a színpadon, mint Szinetár Dóra musical színésznő, Németh Anikó hegedűművész és operaénekes, Galambos Lajos trombitaművész és a Budapest Klezmer Band. A minden bizonnyal feledhetetlen estére jegyek kaphatók a Budapesti Operettszínház Jegypénztárában és az ismert jegyirodákban.

MÁGA ZOLTÁN: FILMZENÉK CSILLAGAI

1. Keresztapa
2. Le Vent, Le Cri (Profi)
3. Chi Mai (Profi)
4. Volt egyszer egy vadnyugat
5. Casablanca
6. Óz, a csodák csodája
7. Caruso
8. Schindler listája
9. Love Story
10. Házibuli
11. Hófehérke
12. Orfeo Negro
13. Nagy utazás

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb bulvár pletyka énekes hír sztár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr28101258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása