HTML

Friss topikok

Erdei nyert

2007.06.18. 00:23 bellini

Az Universum 33 éves magyar ökölvívója a budapesti profi gálán a 11. menetben technikai K.O.-val győzött az amerikai George Blades ellen.
Blades egy kisebb rohammal kezdte a meccset, de nem sikerült eltalálnia Erdei Zsoltot, aki hamar átvette az irányítást. A tengerentúli öklöző nem tudta meglepni riválisát, és inkább csak védekezett, már ha tudott.
A harmadik menetben Blades ismét megpróbálta látványosan lerohanni Erdeit - sikertelenül. Más kérdés, hogy a negyedik felvonásban némileg jobb teljesítményt nyújtott.
Erdei Zsolt ezután egyre több kombinációval talált el Bladest, aki a hatodik szakaszban kissé fáradni látszott, inkább csak mélyütésekkel vétette észre magát. A hetedik menet - ahogy a többi is - Erdeié volt, de a sok pontos ütés ellenére a kiütés ekkor még nem tűnt valószínűnek.
Blades viszont egyre fáradt, a tizedik menet végére már csak tántorgott a ringben. Persze ez nem csoda, hatalmas verést kapott az első számú magyar ökölvívótól.
A 11. menet végéhez közeledve Erdei Zsolt akkora fölénybe került, hogy Joe Cortez mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelemet.
Erdei Zsolt 27. profi meccsén 27. sikerét aratta. Az RTL Klubnak úgy nyilatkozott, hogy nem volt a mérkőzés annyira egyszerű, ahogy kívülről tűnhetett, de remekül érezte magát a szorítóban.

Forrás: inforadio.hu

Szólj hozzá!

Címkék: esemény sport celeb hír rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13100750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása