HTML

Friss topikok

Tinilányok lepték el az aluljárót: BKV-ellenőrnek állt a No Thanx

2007.06.11. 16:06 bellini

A 3-as metró Deák téri állomását tinilányok sikoltozó tömege lepte el. S hogy ezt a napfényes, nyugodt délelőttöt miért töltötte az aluljáróban ennyi fiatal lány?


A válasz egyszerű, kedvenc zenekaruk, a No Thanx egy órára hivatalosan BKV-ellenőrnek állt. Jegyellenőrzés ilyen fergeteges hangulatban bizonyára még sosem zajlott, a rajongó lánykáktól jóformán mozdulni sem lehetett.


A fiatal zenészek a 3-as metró Deák Ferenc téri megállójában ellenőrizték az utasok menetjegyeit, bérleteit. Akik érvényes jeggyel, vagy bérlettel utazott, dedikált kártyát kapott, amely igazolta, hogy tulajdonosa megfelelt a "tökéletes utas" számára előírt követelményeknek. Hát persze, hogy minden tinilány megfelet a kritériumoknak, s most nemhogy elsunnyogtak volna az ideiglenes ellenőrök mellett, de sokan újra, meg újra sorba álltak, csakhogy még egy autogram-kártyát, egy pillantást, netán egy puszit zsebeljenek be imádott zenészeiktől. S ha még ez nem lett volna elég az utasok BKV-s ajándékot is átvehetnek a helyszínen. A büntetés azonban ezúttal sem marad el, a BKV Zrt. jegyellenőrei az akcióval egy időben pótdíjazzák a rajtakapott bliccelőket.


A hivatásos ellenőrök ámulva nézték, ahogy az önfeledt tinik megrohamozták a No Thanx-t, s elképedtek, milyen rajongással veszik körül a lányok a szombathelyi srácokat. A látottakhoz csak annyit tettek hozzá: „Bárcsak egyszer nekünk is ennyire örülnének az emberek.”

A BKV Zrt. megrendelésére készült telefonos felmérésből kiderült, hogy a diákok nagy hányada szokott alkalomszerűen, vagy rendszeresen érvényes jegy, vagy bérlet nélkül utazni. A No Thanx együttes rajongói nagyrészt a fiatalok köréből kerülnek ki, ezért a BKV Zrt. ezzel az akcióval szeretné felhívni a fiatalok figyelmét az utazási feltételek betartására, a fizetés fontosságára.

7 komment

Címkék: zene bulvár pletyka sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2696759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szedlák Viktória 2007.10.04. 16:00:00

sziasztok fiuk nagyon szeretlek titeket nagyon tetszel te szép énekesem . sziaztok puszi a szátok ra.SZIASZTOK

Steiner Brigitta 2007.10.28. 18:18:28

Imádom a zenéteket királyak vagytok és milyen stárnak leni? és sajnos nem tudtam elmeni a koncertre mert beteg lettem és nem lehet igy alá irás töletek:(
na syasztok lécci írjatok elöre is köcce na pucca syasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy Orsolya Réka 2007.10.31. 20:39:35

Szijjasztok srácok!!

Nagyon eszméletlen wolt a Balatonboglári koncert^^
Erik,nagyon jó wolt veled énekelni horvátul:)Dávid,köszönöm szépen a kedves szavakat:)Oli,nagyon jót beszélgettem weled^^Peti,köszönöm h átadtad Eriknek a plüsslovát:)Dani,sajnálom h tőled nem kaptam aláírást:( Sebaj.majd bepótoljuk:) puszka:D NO THANX 4 EVÖJ!!!!

Sonkoly Norina 2007.11.06. 18:41:13

sziaszto! szerinte eszméletlenek vagytok nálato nincs jobb! Erik neked tök szép hangodvan Dáviddal együt és nagyon cukik is! olivér nagyon aranyos! Dani és Peti nagyon komoly
mindegy imádlak benneteket és kár Dani hogy nincs töled alá íráso!

Hegyi Laura 2007.11.17. 09:12:43

sziasztok!!!!!!!!!!!!! en laura vagyok 12 eves van skypetek???????// letszi irjatok meg!!!! imadom a No Thanx-ot
hajra No Thanx!!!!!!!!!!!!!

Fehér Alexandra 2007.12.26. 21:04:11

Tök jo at NTX imádom de a bari nőm miatt(mer ő utálja) szét kellett tépnem az összes posztert:(
de egy van:))))))))))) hál istennek h vanessa hudgens és zac efron vana hátulján különben az is a kukába lenne darabokra:( hjrá no thanx ti vagytok a legjobbak! imádlak benneteket kedvencem Dávid

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.26. 21:22:47

Aki most nincs Bp-n, az mindenből kimarad?
Ezt se láttam...

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása