HTML

Friss topikok

Mike Newman & The Viron a Brooklyn Bounce kiadójánál !

2007.06.11. 13:47 bellini

Úgy tűnik, kezd beérni a hazai Mike Newman&The Viron lemezlovas/producer páros munkájának gyümölcse külföldön.

 A minap, a német MENTAL MADNESS kiadó gondozásában jelent meg ugyanis legújabb szerzeményük. Ez az a kiadó, amelyik többek között Special D.-t, Rob Mayth-et és a Brooklyn Bounce-ot is jegyzi.

A dal pedig, amiről szó van, nem más mint Tom Mountain új dalának egy verziója, amit Mike a német producerrel közösen készített.

 „Tom, az eddigi munkáim ismeretében döntött a közös munka mellett. A verzió pedig annyira elnyerte a neves kiadó tetszését, hogy nagy valószínűséggel ez lesz a „fő” mix a dalból, vagyis amihez komolyabb promóció társul és amiből esetlegesen klip is készülhet.”- osztotta meg velünk Mike.

 Az pedig csak hab a tortán, hogy a Groove Coverage frontembere, DJ Novus, minden egyes buliján, fergeteges sikerrel játssza Náksi Vs.Brunner új dalának, a Somewhere Over The Rainbow-nak Mike Newman & The Viron Remixét.

 A közeljövőben további külföldi munkáik is lesznek a srácoknak. Hamarosan ugyanis Tom Mountain-nel, valamint Stephen Singer producerrel, - aki már a Groove Coverage-el is dolgozott – kiegészülve készítenek közös dalt.

Ezen kívül pedig Wicked Party címmel hamarosan, szintén külfölfön, napvilágot lát új lemezük, amelyre már most több neves kiadó is feni a fogát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár pletyka énekes sztár sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2496666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása