HTML

Friss topikok

Új albummal jelentkezik Mandy Moore

2007.06.07. 15:44 bellini

Nagy tervei vannak Mandy Moorenak június 19-én megjelenő stúdióalbumával kapcsolatban, a Wild Hope debütálása után turnézni szeretne.

„Van már pár akusztikus előadásom. Azt hiszem miután piacra kerül az album lesz egy pár nagy előadásom pár amerikai városban. Nagyon jó, hogy a saját zeném játszhatom, a saját csapatommal. Teljesen más élmény.” – nyilatkozta Mandy Moore a billboard.com internetes magazinnak.

A Wild Hope az első olyan korong Moore életében, amit saját maga szerzett Chantal Kreviazuk, Rachel Yamagata, Weepies és Lori McKenna segítségével.

Az eredmény egy érettebb énekesnőt ábrázol, az előadások hangvételében is meglátszik majd, hogy Mandy felnőtt.

„Az album nem nagy koncertekre készült. Kicsi és hangulatos helyeken szeretnék játszani” – nyilatkozta Moore.

Ami a filmes karrierjét illeti Mandy Moore 2007-ben négy filmben is feltűnik: Because I Said So (Diane Keaton oldalán), License To Wed (Robin Williamsel), Dedication és a Southland Tales.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb bulvár koncert hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2694427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása