HTML

Friss topikok

Apuka lesz Borat

2007.06.06. 14:30 bellini

Sacha Baron Cohen színész, a kazahsztáni újságíró, Borat megalkotója és kedvese, az ausztrál származású színésznő Isla Fisher szülök lesznek az év végén.

A Los Angelesben élő pár már öt éve van együtt. Cohen januárban elnyerte a Golden Globe díjat a Legjobb komikus színésznek járó díj kategóriában, a Boratban való alakításáért.

A filmben való szereplésért Cohen a legjobban fizetett Nagy Britanniai színész, miután az Universal Picturessel egy 30 millió dolláros szerződést között következő filmszerepére.

Cohen gázsia Amerikában sem vall szégyent, olyan neves színészek mellé zárkózik fel mint Jim Carrey, Mike Myers vagy éppen Eddie Murphy. Vasárnap este két MTV Movie Awards díjat is elnyert az évente megrendezett MTV díjátadóján.

Isla Fisher 2005-ben a Wedding Crachers alkotásban tűnt fel Vince Vaughn és Owen Wilson oldalán.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2993747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása