HTML

Friss topikok

Bryan Adams és Rúzsa Magdi is fellép a Kapcsolat-koncerten

2007.05.31. 11:53 bellini

Bryan Adams kanadai énekes és Rúzsa Magdi lesz a 11. T-Mobile Kapcsolat-koncert sztárvendége június 30-án, szombaton – hangzott el a rendezvényről tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón.

A 18 órakor kezdődő koncertet az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren rendezik, és ez alaklommal is százezreket várnak.

Winkler János, a T-Mobile üzletágvezetője azt hangsúlyozta: a Kapcsolat koncert évek óta nagy népszerűségnek örvend, és mindent megtesznek azért, hogy a szervezésükben megvalósuló produkció fellépői és körülményei változatlanul százezrek számára kellemes kikapcsolódást jelentsenek.

A koncert sztárvendége a több mint két évtizede népszerű, Magyarországon is többször járt Grammy díjas kanadai Bryan Adams. Az énekes, gitáros és zeneszerző Anthology című legutóbbi albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, köztük az Everything I do, az I do it for You, a Summer of 69 és a Please forgive me, amelyek valószínűleg a budapesti koncerten is elhangzanak.

A világsztár előtt Rúzsa Magdi, a legutóbbi Megasztár győztese, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse és legjobb dalszerzője lép a színpadra. Rúzsa Magdinak a sajtótájékoztatón adták át a platinalemezt Ördögi Angyal című albumáért. Az énekesnő június 30-án élőben adja elő legújabb lemezének anyagát.

Az 56-osok terén a szervezők CD minőségű hangzásról és kivetítőkről is gondoskodnak. A Kapcsolat koncert részben a mobiltelefonokon is látható lesz, az infoSMS és infoMMS hírszolgáltatás pedig érdekességekkel szolgál a fellépőkről.

Gőz László (BMC), aki a Showtime Budapest ügynökséggel közösen évek óta szervezi a Kapcsolat koncerteket, elmondta: technikai és biztonsági szempontból is igyekeznek felkészülni, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az esemény zökkenőmentes legyen.

Tájékoztatása szerint a színpad a Hősök tere felé néz majd. A koncert napján délután 15 órától forgalomkorlátozások lépnek életbe. A koncert 18 órakor kezdődik és körülbelül 22 óráig tart, orvosok, mentők ügyelnek a helyszínen - közölte Gőz László.

Új kezdeményezésként a mobilszolgáltató és a koncert támogatói a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvánnyal együttműködve a kivetítőkön az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata alapján kisfilmekben hívják fel a figyelmet e jogok fontosságára - olvasható az eseményről kiadott sajtóanyagban.
   
Forrás: MTI

1 komment

Címkék: zene bulvár koncert énekes rendezvény énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9089886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sík Tünde 2007.06.13. 18:52:25

Másvalaki is fellép a Kapcsolat koncerten,mint a Bryan Adams és a Rúzsa Magdi?????????
süti beállítások módosítása