HTML

Friss topikok

No Thanx, az év felfedezettje

2007.05.29. 16:36 bellini

A múlt hétvégén megrendezett Bravo Otto-díjátadón sikítozó rajongók lepték el a Westend tetőteraszát. A tinik szavazati alapján az év felfedezettje díjat ezúttal, a No Thanx-es fiúk vihették haza.

Őrületes ováció fogadta a srácokat vasárnap délután. A fiúk szinte mozdulni sem tudtak az őket körülrajongó tini lányok tömegétől, nem is csoda, hiszen a No Thanx pillanatok alatt vált a fiatalok kedvencévé. Alig két hónappal első bemutatkozásuk után kimagasló sikert tudhatnak magukénak.

„Hatalmas rajongótábor várt minket, amikor megérkeztünk az átadóra – meséli Erik. A színpad mögé is alig tudtunk eljutni, annyian voltak körülöttünk. Amikor kimondták, hogy a No Thanx az év felfedezettje lett, minden rajongónk egyszerre kezdett el sikítani.  Valójában mi is nagyon meglepődtünk, egyáltalán nem számítottunk a díjra. Már a srácokkal megbeszéltük, hogy csináltatunk egy vitrint a próbatermünkben, ahová a szobrot tesszük majd.”

De a fiúk nem csak a Bravo Ottó díjjal lettek gazdagabbak a hétvégén. A rajongóktól rengeteg apróságot kaptak, csokoládéval, levelekkel és plüssfigurákkal kedveskedtek kedvenceiknek.

„Minden egyes darab a szobám polcán díszeleg. Nagyon jó érzés tudni, hogy ennyire sokan szeretnek minket – meséli Erik.”

A csapatra a következő hónapban is nagy megmérettetés vár, hiszen a VIVA Comet Zenei Díjátadón nem csak jelöltként szerepelnek majd, hanem színpadra is állnak újhullámos zenéjükkel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hírek bulvár hír sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7988874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása