HTML

Friss topikok

ISMÉT LOLA LETT AZ ÉV ÉNEKESNŐJE A BRAVO OTTO-N!

2007.05.29. 18:59 bellini

Lola duplázott! Idén is ő nyerte a díjat a BRAVO gáláján!

Az ifjú énekesnő sikerszériája 2007-ben is folytatódni látszik, hiszen ismét ő zsebelhette be az év énekesnője díjat az elmúlt hétvégén a BRAVO OTTO díjátadóján. Gratulálunk!

Szakmai körökben ugyan sokan nem az ifjú énekesnőre számítottak, de a közönség ismét Lolára adta le legnagyobb számban szavazatát, s ezzel a tinisztár 2006 után 2007-ben is az év énekesnője címmel büszkélkedhet. Lola nagyon meglepődött, amikor kimondták a nevét, elmondása szerint nem számított ismét a BRAVO OTTO díjra. Meglepetésében elsírta magát, és a díjat könnyes szemekkel vette át Rácz Gergőtől.

A díjátadóra rengeteg Lola-rajongó jött el, és kedvencüket hatalmas sikítással és jó néhány ajándék plüssállattal fogadták. A tinisztár színpadra lépése előtt a több száz tini egy emberként skandálta Lola nevét. A rajongók a dedikálásnál szinte felborították a kordont, amikor meglátták Lolát. Az ifjú énekesnő több mint 200 autogramkártyát írt alá.

Az év énekesnője kategóriában olyan nevek szerepeltek még Lolán kívül, mint Rúzsa Magdi, Szabó Eszter és Bartók Eszter. Hamarosan közeledik a VIVA COMET díjkiosztó, ahol hasonló a mezőny az év énekesnője kategóriában, a gömb sorsa egyelőre azonban még a közönség kezében van...

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: média zene esemény celeb bulvár hír rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7588958

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: nuestra página web 2017.10.24. 00:59:57

Objects in mirror ARE LOSING - Zuz mingelo

Trackback: www.solainepiccoli.com.br 2017.10.19. 15:13:35

Göngyölt pulykamell - Sütés, Főzés, Konyhai Kísérletezések

Trackback: flores exoticas tropicales nombres 2017.10.13. 01:23:09

Flightradar24 - légiforgalom élőben - Világutazó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása