HTML

Friss topikok

NIGHT SHIFT FEAT SPLASH – HÚZZ MAGADHOZ HA FÁZOL…

2007.05.28. 14:28 bellini

Mostanában hallhatnak a hazai euro dance műfaj kedvelői egy fiatal dj párosról, a Night Shift formációról! A csapat alkotói, Brecska Attila alias dj Attish és Horváth József alias dj Hammer is szintén végig járták a magyar kezdő lemezlovasok rögös útját! 2005-ben találkoztak, majd közel 2 éves barátság és számos közös party adta az ihletet arra, hogy megvalósítsák régi-régi álmukat, egy közös projectet!

 

„Mindenképp egy feldolgozással szerettünk volna kezdeni az indulást, mégpedig egy olyan zene feldolgozásával, amely mindkettőnk szívéhez közel áll, és szinte egy emberként gondoltunk erre a felvételre! Így bátran kijelenthetem, hogy könnyű volt a választás! Szerintünk, aki régen szerette ezt a felvételt, az most is szeretni fogja!

 

Nagyon büszkék vagyunk, mert az egész Splash együttes segítette a munkánkat, hiszen Évi énekelte fel nekünk a dalt, melynél nagy segítségünkre volt az együttes frontembere, Balázs!

 

A lemezen megtalálható egy általunk készített rádió, és egy extended verzió, hogy a rádiók és dj-k egyaránt tudják majd játszani, persze több remix is készült a maxira olyan lemezlovasok reprezentálásában, mint a Dancelovers, Final Deejays formáció valamint Dj Tomuca, és nem utolsó sorba egy MT Junior & Dj Slash!

 

A folytatásban mindenképp egy teljesen saját zenét szeretnénk készíteni, azt, hogy milyen hangvételű lesz, egyenlőre még titok, de szeretnénk nyitni más műfajok felé is, bár véleményem szerint Magyarországon még mindig a slágerre mozdul meg a diszkóba járó közönség többsége!

A Húzz magadhoz, ha fázol című feldolgozásunk pedig, ha minden jól megy szerepelni fog egy augusztusban megjelenő mixlemezen!„ - avattak be a részletekbe a Night Shift tagjai.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hírek magyar bulvár sztárok hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4888252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása