HTML

Friss topikok

Dobta Anna Kournikova Enrique Iglesiast

2007.05.28. 22:55 bellini

Véget ért az öt éves szerelem Anna Kournikova, egykori teniszcsillag és Enrique Iglesias popénekes között, a kapcsolat végének Anna vetett véget.

 Enrique Iglesias egyelőre nem szeretne gyereket. Ez volt az ok, amiért Anna Kournikova dobta a latin származású énekest – adja hírül a The Sun.

 Nemrég Enrique azt is bevallotta a sajtónak, hogy egyelőre nem készült fel a családalapításra és nem akarja elvenni kedvesét, akivel lassan már öt éve él együtt.

 „Külön váltunk. Szóló vagyok és ez jó így. Nem zavar, hogy egyedül vagyok” – nyilatkozta Enrique.

 „Nem vagyok kész még a gyerekekre. Nem érzem magam elég felelősnek a feladathoz. De a jövőben két gyereket is szeretnék.” – tette még hozzá a sztár.

 Enrigue és Anna Kournikova öt évet volt együtt, az Escape videoklip forgatása után jöttek össze. Időközönként felröppentek olyan pletykák, hogy összeházasodtak, de Iglesias mindig cáfolta a sajtó találgatásait.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek bulvár pletyka énekes sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6388502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása