HTML

Friss topikok

Maradj kapcsolatban! – a nyári szünet alatt is

2007.05.23. 13:21 bellini

Közeleg a nyári szünet, vége a sulinak… Már most félsz, hogy hogyan vészelitek át a nyarat egymás nélkül??? Akkor van számodra egy megoldásunk: a Microsoft LifeCam VX-3000 segítségével naponta láthatjátok egymást a nyári szünetben is!

Egyetlen gombnyomás segítségével könnyedén kapcsolatba léphetsz Vele, és a friss eseményeket azon nyomban megoszthatod legjobb barátnőiddel is! A Microsoft webkamerái sokkal életszerűbbé teszik a csetelést, segítségükkel egész nyáron „élő” kapcsolatban lehetsz mindenkivel, aki fontos számodra! Tedd beszélgetéseidet színesebbé a különböző menő vizuális elemekkel, amik segítségével akár a „csillagok alatt” is romantikázhatsz a barátoddal. A LifeCam VX-3000 pásztázó, billenő és zoom funkciója révén pontosan az kerül a képbe, amit szeretnél. Ezen kívül kristálytiszta fotókat is készíthetsz a webkamera 1,3 megapixeles felbontásának köszönhetően. Az univerzális talp révén pedig a csinos kis „kütyüt” könnyedén csatlakoztathatod a monitorod tetejére vagy akár a laptopra is.

Ne félj a nyártól, hiszen a Microsoft LifeCam segítségével minden nap együtt lehettek!

A Microsoft LifeCam VX-3000 webkamera ajánlott fogyasztói ára: 12 990 Ft

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü gadget

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr285840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása