HTML

Friss topikok

KIÁLLÍTÁS NYÍLT BETTI 100 ARCÁBÓL

2007.05.22. 00:06 bellini

Egy debreceni bevásárlóközpont rendhagyó tárlata nem mindennapi lehetőséget kínál mindazoknak, akik eddig, csak videoklipekből vagy a rádió éterén keresztül ismerték a DESPERADO népszerű énekesnőjét, Bettit. Az együttes hölgy tagja ugyanis most érdekes formában jelenik meg a nagyközönség előtt. Fotós barátnője invitálására különös kitárulkozásba kezdett.

















Mintegy száz fotón tűnik fel - hol dögös vadmacskaként, hol ártatlan tekintetű kislányként, bizonyítva, hogy egy közismert személyiség napjainkban nemcsak aktképekkel vagy polgárpukkasztó ostobaságokkal hívhatja fel magára a figyelmet.


































A képek hihetetlen könnyedséget sugallnak, ami nem csoda: a tárlatot néző pillanatok alatt rájön: ilyen képek csak akkor készülhetnek, ha fotós és modellje kitűnően ismeri egymást... és valóban. A fotózás végig hihetetlen jó hangulatban zajlott, feszültségnek nyoma sem volt, hisz az énekesnő régi barátnője, Papp Szilvi állt az optika másik végén...


Aki végignézi a Bettiről készült fotósorozatot, rájön: sokoldalúságát nemcsak a mikrofonok, hanem a fényképezőgép kamerája előtt is bizonyította. A DESPERADO énekesnője tehát ezúttal nem a hangjával, hanem 100 arcával varázsol el mindenkit.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár képek rendezvény sztár sztárok hírességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2085014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása