HTML

Friss topikok

S.O.S. szerelem! dvd - dedikálás

2007.05.21. 15:07 bellini

Holnap jelenik meg DVD-n a 2007-es év legnagyobb mozisikere, az S.O.S. szerelem!, melyre már több mint 233000-en váltottak jegyet alig három hónap alatt. A DVD a jobb áruházakban és boltokban megvásárolható, a rajongók kedvéért pedig készült két lemezes verzió is, melyen a filmzenét is megtalálják.

Az S.O.S. szerelem! egy professzionális társközvetítőről (Csányi Sándor) szól, aki szakmai és magánéletét is veszélybe sodorja, mikor beleszeret fafejű ügyfele (Fenyő Iván) választottjába, egy szépséges óvónőbe (Ullmann Mónika). Sas Tamás romantikus komédiáját olyan remek színészek jutalomjátékával fűszerezte, mint Benedek Miklós, Szacsvay László vagy Hernádi Judit .

Csányi Sándor és Fenyő Iván dedikálják a lemezeket  2007. május 31-én 15 órától a Fogarasi úti Tescóban, majd 18 órától a Budaörsi Tescóban .
Másnap, június 1-én 16 órától a rajongók az Óbudai Auchanban mind a négy főszereplőtől - Ullmann Mónikától és Kovács Patríciától valamint Csányi Sándortól és Fenyő Ivántól is - kaphatnak autogramot a DVD-kre.

Szólj hozzá!

Címkék: film esemény sztárok celebek események

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8984712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása