HTML

Friss topikok

Halálba ugrott a cápavadász

2007.05.21. 09:41 bellini

Átok ül a Discovery Channel-en. A csatorna ugyanis a közelmúltban két világhírû természetfilmesét is eltemette. A tavaly elhunyt krokodilvadász, Setve Irwin után ugyanis néhány napja a szintén vakmerô, a különösen veszélyes helyzeteket keresô cápavadász, Jimmy Hall is életét vesztette.

Veri a sors az egyik legnépszerûbb természetfilm csatornát, a Discovery Channel ugyanis egy éven belül két rekordnézettséget hozó vadászát is eltemette. Steve Irwin krokodilvadászként híresült el az egész világon, extrém felvételeivel rendszeresen a tévé elé szögezte nézôit. Irwin azonban addig kísértette a sorsot, amíg tavaly halálra nem szúrta egy tüskés rája. Irwin 44 évesen hagyta magára családját, kislánya Bindy azonban így is apja nyomdokaiba akar lépni.

Jimmy Hall szintén tragikus hirtelenséggel, 41 éves korában hunyt el. A természetfilmes, aki a Discovery Channel Shark Week címû mûsorát vezette, szintén veszélyes foglalkozást választott magának: életének nagy részét a víz alatt, cápák között töltötte. Hallnak, Irwinnnal ellentétben mégsem ez lett a veszte, igaz, halála is az extrém természetfilmezéshez kötôdik. Hall éppen az Északi-sarkkörön forgatott egy dokumentumfilmet, amikor bázisugrást hajtott végre a Kanadához tartozó Baffin-sziget egyik hegyérôl, de a kockázatos kalandot nem élte túl. A filmes korábban a CNN-nél és az NBC-nél is dolgozott, a Discovery Channel pedig épp a közelmúltban tette meg cápákkal foglalkozó mûsora, a Shark Week házigazdájává. Hall egyébként jól ismerte a nagy fehér cápát is, 2005-ben már forgatott róla egy dokumentumfilmet. "Civil" munkája is a vízi ragadozókhoz kötôdött, a Hawaii Shark Encounters vezetôjeként vízi kalandtúrákat szervezett az érdeklôdôknek. A Discoveryn korábban például a Stunt Junkies címu˝ mu˝sorban tûnt fel, amely mindenféle extrém hobbit, köztük a cápaetetést és a bázisugrást is bemutatta. A két rettenthetetlen vadászt azonban utolérte a sorsa, extrém életmódjuk vitte ôket a sírba, bár minden bizonnyal egyikük sem ágyban, párnák közt szeretett volna örök álomba szenderülni.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek esemény celeb bulvár hír hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5784504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása