HTML

Friss topikok

Egyedül maradt, de boldog a babájával

2007.05.21. 09:52 bellini

Intim titkokról beszélget Bálint Antónia (37) Liptai Claudiával (34) a ma esti show-ban. Szerelemről, gyerekvállalásról, társra találásról és elválásról mesél a szépségkirálynő, valamint a reményről, ami erőt ad neki. Antónia életébe néhány hónappal ezelőtt úgy jött az új szerelem Földesi-Szabó Lászlóval, ahogy az a legromantikusabb leányregényekben történik.

- Először egy szál fehér rózsát kaptam tőle. Aztán egy sárgát. Majd egy vöröset. Akkor már gondoltam, hogy valami van. Claudia persze a maga fanyar humorával rögtön meg is jegyzi: - Vagy kertész az illető, és nagy üzletet sejt. De a ragyogóan rózsaszín korszak nem tartott örökké. A párját letartóztatták. Azóta sem érti, mi történt akkor. Várja, hogy kijöjjön Földesi-Szabó az előzetesből, és elmagyarázza azt a hajnalt. Ma is mellette áll - ő a gyermekem apja, kitartok mellette, ameddig csak tudok - mondja Antónia, aki nagyon jól érzi magát, és boldog, hisz pocakjában ott egy baba, akire mindig vágyott. - Történt már egy-két váratlan tragédia az életemben. Jól el tudom temetni ezeket a dolgokat magamban - állítja Toncsi.

És ma este megmutatja a TV2-n, hogy ha mosolyogni akar, akkor megnézi az ultrahangos babaképeket. Vagy a gyermeke szívdobogását hallgatja. Felvette a telefonjára...

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr984507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása