Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss topikok

Sikerült Erin Daye szexrekordja: 1001 férfit elégített ki

2007.05.20. 23:44 bellini

Sikeresen végződött Erin Daye akciója, 15 óra alatt sikerült 1001 férfit szexuálisan kielégítenie, a Columbus városkában lévő Princeton klubban.

Mint ahogy egy héttel ezelőtt megírtuk Erin Daye pornó színésznő világrekordra készült, 1001 férfit akart 15 óra alatt szexuálisan kielégíteni. Az akció sikeresen lezajlott.

 

A 15 órai szex, tíz perces szünetekkel igencsak megviselték Erin Daye-t, aki a rekord után azonnal visszavonult hálószobájába pihenni.

Annak ellenére, hogy csak 1001 férfit írtak ki a rekordra, sok lelkes amatőr arra várt, mikor szállhat más helyébe.

 

A vérvizsgálatok után mindenki számmal ellátott karszalaggal sorakozott fel Erin kegyei elé.  A helyszínen több biztonsági őr is vigyázott arra, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

 

A nagy teljesítményben Erin mellett ott voltak a barátok és persze férje.

A szexmaraton után a rendezők hatalmas partyt rendeztek, ahol több ezren megfordultak, aki látni akarta a rekordert, azoknak 59 dollárt kellet fizetniük. Azonban kádakkal teli habban vagy pezsgőben élvezhette végig az estét.

 

A színésznő ezzel Totally Thabitat előzte ki, aki 1999-ben 24 óra alatt 620 férfit tett boldoggá.

1 komment

Címkék: média celeb bulvár szex érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5884403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.05.21. 05:50:34

Hurrá,de örűlök!!!Most aztán előrébb lendült a világ! Az a sok hülye tudós,orvos,meg becsületes feleség-csaldanya meg elbujdokolhatna már a fenébe mikor akadnak ily "nagyszerű" emberek is!CSak miért van ennek férje?! Ja ,prsze mert anyu p....-ja még a konyhára is sokat hoz.Szerencsére sok rende férfit ismerek, akinek a hir hallatán felfordul a gyomra!!
süti beállítások módosítása