HTML

Friss topikok

STERBINSZKY DJ-SULIT INDÍT

2007.05.18. 19:27 bellini

Sterbinszky Károlynak pár évvel ezelőtt az OSZK-val karöltve létezett már egy DJ-sulija az Eplay Dance Clubban. Az ott végzett növendékei közül azóta többen lemezlovasként dolgoznak, sőt van olyan is, aki külföldi sikerekkel is büszkélkedhet. Azóta Sterby nap mint nap számtalan e-mailt és felkérést kap kezdő és haladó lemezlovasoktól is, hogy oktassa és fejlessze őket. Innen született meg az ötlet, hogy 2007 nyarán elindítsa a saját DJ suliját "Sterbinszky - Pioneer PRO DJ Mix Iskola" néven.

"Véleményem szerint akkor válik egy DJ szett egységessé, figyelemfelkeltően tökéletes és egyedülállóan szórakoztató remekművé, ha a berendezésekkel úgy dolgozik a művész, mintha hangszereket használva írná újra a blokkjában szereplő zenedarabokat. Ezáltal egy olyan előadást tud produkálni, amelyben az átalakított zeneszámokkal teljesen egyedi, akár megismételhetetlen szett és új hangzásvilág születik az illető DJ előadásában" - meséli Sterbinszky.

Ezért a tanfolyammal az a célja, hogy a jelenlegi technikai tudásával és a Pioneer PRO DJ eszközökkel átadja a jövő generációjának a Pioneer CD-játszók, a keverők és az effekt processzorok nyújtotta profi mixelés széles tárházát. A tanfolyam teljes ideje alatt a technikás mixelésre fekteti a hangsúlyt úgy, hogy annak minden titkát, és az ezzel járó lehetőségeket megtanítsa a növendékeinek, hogy aztán - mint profi DJ-k - ezekkel a berendezésekkel és az iskola által betanított tudással szórakoztassák a nagyközönséget.

A tanfolyam ideje alatt a gyorsabb és hatékonyabb haladás érdekében Sterbynek rendszeresen két segítője lesz, akikkel együttesen fejlesztik majd a növendékek tudását. Az első napokban szintfelmérőket tartanak, amivel négy csoportot fognak kialakítani, amire azért van szükség, mert a különböző szinteken álló kezdő és haladó DJ-k fejlesztése más tematikát és oktatást igényel.

Részletek:
A tanfolyam helyszíne: E-Klub
Ideje: tervezetten 2007. június 12-től - 10 héten át, heti 2 alkalommal (többnyire hétfőn és csütörtökön), 2 óra/alkalom
Négy DJ pulton párhuzamosan folyik majd az oktatás. Mindegyik pult saját hangrendszerrel lesz felszerelve, és a hely különböző pontjain lesz felállítva.
A tanfolyam a MADÉSZ jóvoltából kiegészül zeneelmélettel, angollal, balesetvédelemmel, műszaki-technikai ismeretekkel, gyakorlati kiértékeléssel, BRFK bűn- és baleset megelőzéssel, valamint a szakvizsgára való felkészüléssel! Ezt követően letehető a MADÉSZ által koordinált vizsga, amivel működési engedély szerezhető.

További infók:
www.sterbinszky.com

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3082832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása