HTML

Friss topikok

Óriási Party készül - már csak 300 on-line jegy május 22-ig!

2007.05.18. 09:23 bellini

Nem hinnénk, hogy van még az országban olyan, aki ne tudná: május 26-27-én soha nem látott Tiesto Weekend kerül megrendezésre Magyarországon. A május 26-i Syma csarnokbeli megakoncertre és a május 27-i, siófoki Palace Private Nightra már szinte valamennyi jegy elfogyott.

Az on-line jegyrendelés újbóli megnyitásával most azonban felszabadult 300 jegy, és a szerencsések találhatnak még néhányat a Woodoo és a Vagabond üzleteiben is. Ha nem akarsz lemaradni életed legjobb bulijáról, és a hétvége után csak a haverokat hallgatni, ahogy félig még extázisban mesélik a show hihetetlen részleteit, akkor siess és vegyél jegyet most valamelyik üzletben vagy a www.tiesto.hu oldalról on-line! További információkat és a boltlistát is megtalálod a honlapon.

SKYEUROPE AJÁNLAT

CSOBBANJ A NYÁRBA!
Athén, Dubrovnik, Nizza, Rimini, Thesszaloniki, Split, Várna

Egyet fizetsz, kettőt kapsz!
Az ajánlat két személy együttes foglalása esetén érvényes, csak bizonyos járatokra, korlátozott számban. A kedvezmény nem vonatkozik a repülőtéri illetékre, adókra és tranzakciós díjra.

Foglalási időszak: 2007. május 16 (este 6 óra) - május 20.
Utazási időszak: 2007. június 12 - október 27.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hírek koncert rendezvények események

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8978737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása