HTML

Friss topikok

SZAVAZZ LOLÁRA A VIVA COMET 2007 SZAVAZÁSON!

2007.05.17. 19:24 bellini

Lolát ismét jelölték a VIVA Comet díjra, így újra nagy eséllyel pályázhat "Az év énekesnője" címre! Az ifjú énekesnő egy év alatt a legnépszerűbb hazai tinisztárrá nőtte ki magát a rajongók legnagyobb szimpátiáját élvezve.

A VIVA Comet díj nem ismeretlen számára: tavaly hazavihette a legjobb új előadónak járó díjat, s ezzel ő lett az eddigi legfiatalabb győztese a rendezvénynek. Emellett az egyik legsikeresebb nemzetközi tinicsapat, a Tokio Hotel élő előzenekaraként is bebizonyította: van helye a hazai popéletben. "Élj a mának" című dala két héten át vezette a VIVA Chart Show slágerlistát. Lola tehát az egyik legnagyobb esélyes a kategoriában!

"A tavalyi Viva Comet nekem azt jelentette, hogy jó úton járok. Nagyon sokan szurkoltak nekem, ami önbizalmat adott, és sokkal bátrabban mentem már ezek után színpadra. Az idei pedig? Egy újabb jelölés, egy újabb esély... Nagyon örülök a jelölésemnek, mert számomra ez azt jelenti, hogy ebben az évben is tudtam valami olyat csinálni, ami miatt érdemesnek tartanak rá" - meséli Lola, akinek a VIVA TV május 25-én mutatja be ötödik videoklipjét "Mozdulj már" címmel a Lola nap keretein belül.

VIVA COMET szavazás: SMS küldésével a 1794-es számra, a következőket kell beírni: COMET szóköz LOLA. Az SMS-küldés díja bruttó 288 Ft. Egy SMS-sel egy jelöltre lehet szavazni. A szavazás időtartama: május 14-től június 17-ig. A szavazó megkapja a jelölt sláger csengőhangját.

Az esemény helyszíne és időpontja: SYMA csarnok (1143 Budapest, Ifjúság útja 2., a Népstadion területén) 2007. június 21-én (csütörtök), kapunyitás: 19:30, a rendezvény kezdete: 20:00

A VIVA Comet 2007 díjátadó show és after party műsorba kerülése: 2007. június 22-23-24. 19:00-tól (after party beszámoló a szombati és vasárnapi adások végén lesz 21:00-tól)

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb énekes sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3578261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása