HTML

Friss topikok

Megdöbbentő fordulat a fővárosban megerőszakolt lány ügyében

2007.05.17. 20:46 bellini

Felismerte támadóit a szembesítéskor az a 21 éves lány, akit rendőrök erőszakoltak meg május elején Budapesten, a Múzeum körúton. Mind az öt gyanúsított a Rendészeti Biztonsági Szolgálat kötelékébe tartozik.

Dobozi József dandártábornok, a szervezet parancsnoka közölte: az érintett rendőröket azonnal felfüggesztette beosztásukból, és fegyelmi eljárást kezdeményezett velük szemben.

A 21 éves lány állítása szerint május 4-én, a Múzeum körúton az őt igazoltató 5 rendőr pénzt kért tőle, majd közölték, hogy előállítják a kapitányságra, de ehelyett egy sötét mellékutcába vitték, ahol közülük ketten megerőszakolták.

Közben az igazságügyi és rendészeti miniszter is elítélte a történteket. Petrétei József úgy fogalmazott: tűrhetetlen minden olyan, hivatalos személy által elkövetett visszaélés és bűncselekmény, amely megingatja a polgárok bizalmát.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleményben ítélte el az erőszakos cselekményt ígéretet tett arra: intézkedési tervet dolgoznak ki a hasonló esetek megelőzésére.

Forrás: inforadio.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7478570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása