HTML

Friss topikok

Gáspár Győző szomorúan, de válik

2007.05.16. 12:59 bellini

Tönkrement Gáspár Győző házassága. A hétvégén készült képek árulkodnak Győzike félrelépéséről, de ez csak az utolsó csepp volt a pohárban. A sztár egyértelműen a showját hibáztatja.

"Ez nem most kezdődött, hanem már hetekkel ezelőtt, a mostani hétvége csak a végső csapás volt." - mondta a roma sztár a Velvetnek, miután a Blikk hírül adta, válnak Bea asszonnyal. Hozzátette, hogy szívesen kibékülne Beával, de ő meg sem hallgatja. "Már ezerszer bocsánatot kértem, Bea már nem kíváncsi többre, nem is beszél velem."

Ez egy kicsit furcsa, mert egy feljelentőnk arról adott információt, hogy hétfőn még látta a párt együtt andalogni a körúton. "Győzike és Bea asszony hétfőn délután fél négy magasságában a Jászai Mari téren tűntek fel. Kapcsolatuk harmonikusnak tűnt, bár semmit sem szóltak egymáshoz, csak úgy mentek, vagyis inkább vonultak. Győző úgy dobálta magát, mint aki részeg és mindjárt padlót fog. Néhány lépés távolságban tőle Bea üdén mosolyogva töltötte ki a teret. Láthatóan valahonnan valahova tartottak, a családot sem kamera, sem szőke kebelcsodák nem kísérték." - írta nekünk Péter.

Gáspár Győző házassága akkor ment végképp tönkre, amikor a hétvégén egy szórakozóhelyen egy partifotós készített képet arról, amint Győzike erotikus táncot lejt egy szőke hölggyel. A leleplező fotók megjelenése csak az utolsó csepp volt a pohárban. A Gáspárok már régen nincsenek jóban, Győző a szüleinél lakik.

Gáspár Győző egyértelműen úgy érzi, hogy a show tehet mindenről, ha az nem lett volna, a mai napig boldogan élnének. "Tönkretett minket a siker. Két és fél évig nyolc másik emberrel éltünk együtt. Ebbe bárki belebolondult volna. Álompár voltunk, de a média tönkretette a házasságunkat" - panaszkodott Győző.

Amikor a jövőről kérdeztük, csak annyit mondott, hogy még nem tudja mi lesz, még minden bizonytalan.

Forrás: velvet.hu

8 komment

Címkék: celeb pletyka sztár sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3676756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cseke hajni · http://hancimaci 2007.05.16. 13:11:56

ez mar megint egy ujabb akaratlagos vita.....mert feltek h a musor kezd unalmassa valni..valamit bele kelett vinni.....nem fog valni itt senki senkitol.....MEG VOLT EZ BESZELVE!!!!!!!!!!!!

ajaj 2007.05.16. 13:42:30

Igen... Én is hiszem, ha látom! Nagy az esélye, hogy egy újabb show elemmel állunk szemben...
Mindenesetre szörnyű látni egy nő kiszolgáltatott helyzetét.
Ha válnának mégis, akkor Bea asszonynak szurkolok, mert rengeteg mindent lenyelt az urától, több megbecsülést érdemelt volna, hiszen ő nem járatta le Győzikét... Betelhet vagy épp betelt nála a pohár. Egy ország előtt így megalázni egy nőt, nem szép dolog. Legalább a show ideje alatt bele kellett volna férnie a bőrébe Győzikének. Ennyire nem lehet ostoba, hogy nem feltételezte, hogy nem bukik le előbb-utóbb a reflektorfényben állva? De mégis... valahogy Győzikét nem tudom sajnálni, csak a feleségét és a gyerekeit...
De hát még annyi víz lefolyik a Dunán... Hadd vezekeljen Győzike!

bellini · http://bellini.blog.hu 2007.05.16. 14:23:12

Természetesen, hogy meg van rendezve jó sok minden a show-ba, és ettől lesz annyira nézett. Virág sem véletlenül csinaálja azókat amiket csinál, nyilván beállítják, a kiscsaj meg élvezi is. A mostani hétfői adásba is tuti meg volt rendezve az ékszereladás, mert hogy jön az, hogy Győzi kijött a lakásból és amint belépett az autóba máris bentről adták, szóval jó sok mindent megrendeznek előre, kíváncsi vagyok elválnak ezután vagy sem.

ajaj 2007.05.16. 14:51:01

Nagy naívság, ha valaki beleköt a rendezésbe, a kamerák elkapott pillanataiba, hogy show elemeket lát... Nem is értem az értetlenkedést, hiszen egy show-t néz, a Győzike Show-t, nem titok, nagy betűkkel a szemünkbe vágják már az elején és a műsorprogramban is!
Én, ha elcsípem megnézem, mert szórakoztat, kikapcsol... nem várok mindig magas kultúrát (akkor átkapcsolok a Mezzora vagy olvasok...), néha csak szeretek bambulni, nem használni az agyam, csak kikapcsolni, bámulni ki a fejemből... Különösképp semmi hasznosat tenni... Ehhez tökéletes partner lehet a Győzike Show... Még fel is tölthet, hiszen minden relatív... Hozzájuk képest okosnak, bölcsnek érezhetem magam... :) Mindenki másképp kapcsol ki!
De ki is lehet és át is lehet kapcsolni. Nem kötelező nézni!

Bellini · http://bellini.blog.hu 2007.05.16. 14:56:00

Kedves ajaj én is mindig megnézem, nem tudom, de engem is rendkívül szórakoztat a show, igaz én ezeket a könnyed bulvár dolgokat kedvelem, nem a politikát és a komoly témájú műsorokat, ez nem jelenti azt, hogy nem nézek Discovery-t, csak azt nézem ami tetszik.

eru 2007.05.20. 18:36:06

EN nem tudom,hogy egy ilyen idegbajos show ahol mindenki kiabál ordít,mitol tud ez annyira nézett lenni,hisz ha ebbe belenéz az ember csak gyomorideget tud kapni nem pedig jo kedvet.

eru 2007.05.20. 18:43:11

MINDENKI SZEGéNY BEJJA ASSZONYT SAJNáLJA,DE JO LENNE NEKEM MEG NEKTEK,HA UGY TELNE A VáSáRLáSKOR MINT NEKI,HA NEM A GYOZIKE FELESEGE LENNE AKKOR NEM AUTOJA HANEM MéG BICIKLIJE SE LENNE,GYOZINEK MEG A MUSORNAK KOSZONHETI,HOGY BEJáRTA A VILáGOT,DE TI MEG CSAK SAJNáLJáTOK!!!!

A TESO 2007.08.17. 20:53:21

SZEVASZ DRAGA TESTVEREM NAGYON SZERETEM A MUSORODAT NEM TUDOM HOGY CSAK CSINALOD E MAGAD, DE NAGYON BEJON EGYSZOVAL NAGYON SZORAKOZTATO SOKAT NEVETUNK RAJTAD AZ EGESZ CSALADOM NEZ TEGED NINCS OLYAN NAP HOGY NE NEZNENK TEGED MINK KULFOLDON ELUNK ES NAGYON JO HOGY MEGCSINALDAT EZT A MUSOR LEGALAB VAN VALAMI TV BE AMINEK VAN ERTELME NEHALGASS SENKIRE TE TUDOD HOGY MIT CSINALSZ LEGALAG NEKED VAN ESZED MINDENKI UGY TARTSA EL A CSALADJAT AHOGY TUDJA NAGYON VAGOD TESOOOOOOOOOOOOOO SZIA LEGY JO ES SZORITOK NEKED
süti beállítások módosítása