HTML

Friss topikok

Megvan a plagizált Eurovisionos dal

2007.05.15. 20:14 bellini

Megvan a plagizált Eurovisionos dal, amiről a média nemrég beszámolt. Tény eléggé hasonlít a két dal, de mindenki döntse el, hogy valóban arról van szó .

2 komment

Címkék: zene video youtube énekes videoklip eurovision

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5076418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.16. 12:08:36

nahát...de hát a szerbek értenek hozzá.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.05.16. 18:16:12

Hát, szerintem (persze nagyon botfülű, a témához keveset lövő vagyok) totál más a két dallam, talán az ütem és a himnusz jelleg van csak egymással köszönőviszonyban.

Ugyanakkor a NOX korábbi versenyszáma (amit NEM kapott fel a média, talán mert kis szubkultúrából lopták, vagy mert annyira erősek a banda politikai és bulvár kapcsolatai) ennél sokkal gyanúsabb, a Forogj Világ aka Riverdance tényleg irtózatosan hasonlít váltásokban és dallamokban is a Tamayo Kawamoto által komponált és Rob Hubbard által erősen átdolgozott Commando játékzenéhez. Bakfitty kolléga bővebben írt róla itt ( nembizsu.blog.hu/2007/02/14/a_nox_lopkodna ), miután feldobtam, eredetileg ez ( matt.west.co.tt/music/rob-hubbard-eurovision/ ) a külföldi blog szúrta ki a hasonlóságot és fésülte össze MP3-ba a két számot, nagyon úgy tűnik (Google), hogy senki más nem foglalkozott a témával sem külföldön, sem belföldön.
süti beállítások módosítása