HTML

Friss topikok

Elkészült az új Náksi vs. Brunner videoklip: A "Somewhere Over the Rainbow"

2007.05.11. 13:41 bellini

A napokban elkészült a Náksi vs. Brunner-páros legújabb dalához forgatott videoklip. A "Somewhere Over the Rainbow" című feldolgozás eredetije mindenkinek ismerős lehet az Óz, a csodák csodája című musicalből, hét évtizeddel a zenés darab után azonban Magyarország első számú DJ-párosa a 21. század hangzásának megfelelően elkészítette a sláger új változatát.

A forgatásról:
A DJ-páros a jól megszokott csapattal dolgozott ismét: a Budapest utcáin forgatott klip felelősei ugyanis Suta és Astro, akik jó pár Náksi vs. Brunner-videót készítettek már az elmúlt közel egy évtized során. A klip egy modern városi kalandról szól, amelyben a két főszereplő egy autóval bolyong és folyamatosan eltéved, miközben keresi a célját/útját. A keresgélésben segítségükre van egy hatalmas kinyitható "lepedő" térkép, amit a motorháztetőre helyezve nézegetnek végső elkeseredésükben.

A cél keresése közben a budapesti eltévedésből egy digitális világutazás kerekedik, amely közben a világ számos nagyvárosának forgatagában találják magukat virtuálisan, de valahogy a tébolyult urbanisztikus világokból mindig sikerül Budapestre visszaérni, hogy aztán egy újabb eltévedésbe rohanjanak bele... A klip végén a főszereplők megérkeznek valahova, de az nem derül ki, hogy pontosan hova. A folytatást azonban talán megtudjuk egy következő videoklipből...

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar youtube videoklip együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5074155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása