HTML

Friss topikok

Tiësto Elements of Life World Tour

2007.05.10. 11:40 bellini

Május 26-án látogat el hazánkba Tiesto az Elements of Life turnája keretein belül. Koncertsorozatát már Hollandiában és Észak-Írországban megkezdte, amiről most beszámolunk nektek.

A nagysikerű amszterdami start után Tiësto Elements of Life turnéja elérkezett első külföldi állomására, az észak-ír Belfastba. A teltházas eseményen 8000 rajongó tapasztalhatta meg azt az élményt, amit a hihetetlen vizuális effektek – tűzijátékok és masszív fényshow – produkáltak március 31-én. A teljesen lenyűgözött közönség egy öt órás Tiësto utazáson vehetett részt, ahol meglátogatták az élet négy elemét, a földet, a vizet, a szelet és a tüzet. A színpadon minden elemnek saját intrója és speciális vizuális megjelenítése van. A koncerten vendégek is közreműködtek, Julie Thompson például a színpadon énekelte el Tiësto új albumáról a Do You Feel Me című szerzeményt. A hatás leírhatatlan volt, a 8000 rajongó egyszerre ugrált fel és le!

Szerencsére nem csak a hollandoknak és az észak-íreknek adatott meg, hogy részesüljenek ebben a feledhetetlen eseményben. Az Elements of Life World Tour egyedülálló hang- és látványelemeivel május 26-án Magyarországra érkezik, a budapesti SYMA Csarnokba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekes sztárok énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10073623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása