HTML

Friss topikok

Marilyn Monroeval énekel duettet Britney

2007.05.10. 14:13 bellini

Miután többen arról beszélnek, hogy nem volt valami nagy szám Britney Spears 15 perces előadása, az énekesnőnek valami nagyon jót kellett kitalálnia. Egy duettet Marilyn Monroeval.

Az egykori NSYNC tag, Lance Bass birtokában van egy még ki nem adott Marilyn Monroe dal joga. Ő most úgy gondolja, hogy a visszatéréséért dolgozó Britney Spearsnek megfelelő lesz az új dal.

„Lance azt akarja, hogy Britney Marilynel adja elő a dalt, úgy ahogy annak idején Natalie Cole édesapjával adta elő az Unforgettable című számot.” – nyilatkozta a Daily Star magazinnak egy bennfentes.

Az informátor azt is hozzátette, hogy a Down Boy című dal videoklipjére Britney Marilyn Monroe bőrébe bújik majd.

Britney Spears és Natalie Cole nem az egyedüli énekes aki e fajta duettet énekel. Múlt hónapban Celine Dion adott elő egy dalt, Elvis Presleyvel közösen, az American Idol vetélkedőben, a duett olyan jóra sikeredett, hogy sokan élőnek hitték a legendás Elvist.

kakukk.ro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr273689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása