HTML

Friss topikok

LINKIN PARK - Minutes To Midnight

2007.05.09. 11:49 bellini

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas Linkin Park harmadik stúdióalbuma „Minutes To Midnight” címmel 2007. május 14-én jelenik meg a Warner Bros. gondozásában szimpla CD-n és egy vadonatúj formátumban: ún. CD+ DVD (MVI)-n!

Az MVI (Music Video Interactive) formátum egy olyan DVD album, ahol a magas minőségű DVD-videó és audió tartalom kiegészülhet ún. CD-ROM szolgáltatásokkal, azaz egyéb digitális felhasználásokkal és digitális extrákkal, valamint megtalálhatóak lesznek rajta többek között a dalok ún. audió file-ként MP3 minőségben, valamint az album booklet digitális formátumban.

Az MVI tartalom lejátszható lesz DVD-lejátszón, számítógépen és MP3 lejátszón egyaránt.

A Linkin Park DVD (MVI) tartalma:
- a CD-n találhaltó szerzemények MP3 formátumban,
- a „What I’ve Done” videó,
- rövid film a videó készítéséről,
- rövid film az album készítéséről,
- LPTV trailer,
- fotógaléria, booklet PDF-ben, szövegek, képernyővédők, stb.

Az album két producere: Mike Shinoda és a 2007-ben Év Producere Grammy díjat nyert Rick Rubin (U2, Red Hot Chili Peppers, Run DMC) volt. A korong a Mansion stúdióban került felvételre Laurel Canyon-ban és akik már hallották, azok szerint egyértelműen a csapat eddigi legjobb albuma. Az első kislemez az albumról, a "What I've Done" világszerte május 7-én jelenik meg.

A Linkin Park tagjai: Chester Bennington (énekes), Rob Bourdon (dobos), Brad Delson (gitáros), Joe Hahn (DJ), Dave “Phoenix” Farrell (basszusgitáros), és Mike Shinoda (vokalista).

Eddig két Grammy díjat nyertek: 2002-ben a Legjobb Hard Rock Előadás díját a “Crawling” című dalért, és 2006-ban a Legjobb Rap/Ének Együttműködés díját Jay-Z-vel az újító “Numb/Encore”-ért.

2000-es debütálásuk óta 40 millió albumot adtak el világszerte, ebből a Hybrid Theory több, mint 18 millió példányban kelt el.

Warner - Magneoton    
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene sztárok hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5373171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.wirehead.com 2019.05.03. 14:35:21

Török Jazz est a Szabó Ervin Zenei Könyvtárban - Penna támogatással - Broadcast kép és hang, multimédia, hifi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása