HTML

Friss topikok

Hujberék szavának nem hisznek a tévénézők

2007.05.09. 11:39 bellini

Nem hisznek a nézôk Hujber Ferencnek. A színész sokak szerint hazudott házasságáról Liptai Claudia mûsorában, hiába kérte az est háziasszonya, most az egyszer legyen ôszinte. A szakember szerint Feri mozdulatai is arról árulkodtak, hogy nem mondott igazat akkor, amikor azt állította, minden rendben van, hûtlensége pedig belefért a házasságukba.

Kételkednek a nézôk Hujber Ferenc és felesége, Tölgyesi Khell Cynthia ôszinteségében. A pár hétfôn este a Liptai Claudia show elsô adásában nyilatkozott elôször házassága válságáról, miután az adás napján olyan fotók jelentek meg a fiatal színészrôl, amelyek egyértelmûen bizonyították, hogy Feri megcsalata hitvesét.
– Abba a helyzetbe, amikor ez a kép készült, ahogy mi akkor voltunk Cynthiával, ez belefért – magyarázta az adásban Hujber.– Március huszadikán azt mondtuk: addig, ameddig nem tudunk érdemben beszélgetni egymással, addig legyünk külön.
A színész felesége, Cynthia pedig arról számolt be, hogy nem haragszik férjére, minden szép és jó.
A nézôk azonban kételkednek abban, hogy egy feleség ilyen könnyen belenyugszik, hogy megcsalják. Többen a mûsor honlapján hangot is adtak kételyeiknek.

"Véleményem szerint mindketten jól betanulták a szövegüket– írta anonymus– Mû volt az egész! Ha két ember annyira szereti egymást, ahogy ôk elôadták, akkor megengedhetetlen, hogy bárkivel csókolózzon Hujber."
"Nem tudom, miért gondolják Hujberék, hogy bárki is elhitte, amit összehordtak– vélekedett egy gabeesh becenevû internetezô.– A vak is látta, hogy nem ôszinték. Az adás végén lévô csókból meg frankón lejött, hogy nagy kamu az egész."
"Elég feszélyezett hangulatban voltak mind a ketten – írta szamár."
Dr. Csíky Antal pszichológus szerint azok a mozdulatok, amelyek a Hujber házaspár viselkedését jellemezték a mûsorban, megkérdôjeléezik a pár ôszinteségét.
– Az ajakkörnyék piszkálása, az orr dörzsölése a hazugság egyértelmû jele. Emellett, ha valaki elvörösödik, az szintén utalhat a zavarára – magyarázta a szakember. – Hujber Feri meglepô hangváltásai szintén arra utalnak, hogy nem ôszinte. A beszédben a hirtelen felemelkedô hangmagasság, és a beszédtempó hirtelen növelése azt jelzik, gyorsan ki akarja mondani az illetô a hazugságot. Ha ennyi különbözô jel utal az ôszinteség hiányára, akkor teljes bizonyossággal ki lehet mondani, hogy a beszélô hazudik.

Forrás: Szinesbulvarlap.hu

Szólj hozzá!

Címkék: színész sztárok hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9773164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása