HTML

Friss topikok

X-Faktor 2012.09.08 adás értékelő - képek, videó

2012.09.08. 22:29 bellini

A második válogatóval folytatódott az X-Faktor 2012, az RTL Klub tehetségkutatója. A műsorban újabb tehetségek és szórakoztató figurák léptek színpadra, olykor mosolyt vagy éppen könnyeket csalva a mentorok és a közönség arcára.

Nagy vágya, hogy Los Angelesben legyen sztár Dankó Laura, aki egy Beatles-dallal lépett az X-Faktor színpadára. A 20 éves budapesti lány bájos jelenség, így nemcsak hangjával, hanem személyiségével is lenyűgözte Keresztes Ildikót, Nagy Ferót, Geszti Pétert és Malek Miklóst. Ugyancsak elvarázsolta a közönséget és majdnem az összes mentort Kovács Erika Keri, aki Jamelia Superstar című dalával készült. Egyedül Keresztes Ildikó érezte kevésnek a produkciót, aki azt ugyan elismerte, hogy érdekes hangja van a 29 éves énekesnőnek, de szerinte középszerű volt a műsorszám. Ezzel szemben ováció és vastaps köszöntötte Meggyes Csabát, aki Michael Bolton Go the distance dalát adta elő. A 18 éves fiatalember egyetlen kritikát kapott a mentoroktól: ne legyen ennyire szerény. Malek Miklós kijelentette, ez volt az első pillanat, amikor libabőrös lett az idei válogatók során. Sikert aratott a Soldier Sisters formáció, Galambos Péter, illetve Pádár Alexandra Dóra – utóbbi még egy személyes poén főszereplője is volt. A fodrászként dolgozó jelentkező nagyon hasonlít Geszti Péter feleségére, így mosolyogva fogadta a kérdést: ki vigyáz épp a két gyerekre, ha ő épp az X-Faktor színpadán énekelget. És ha már a gyerekek szóba kerültek: Kiss Ernő Zsolt mindenórás feleségét hagyta magára arra a rövid időre, amíg elénekelte a választott dalát, a Könnyű álmot hozzon az éj című szerzeményt. Miután megkapta a dicséreteket, és a négy igent, azonnal a kórházba sietett párjához. A négy mentornak szóló dallal érkezett az RTL Klub székházába Kovács László Stone, aki két éve már jelentkezett a tehetségkutatóba, de akkor a Tábornál tovább nem jutott. Bár énekével beolvasott a mentoroknak, ezt egyikőjük sem vette zokon, sőt, mind a négyen megszavazták neki a folytatást. Az est folyamán két testvérpár is színpadra lépett, Fóris-Ferenczi Johanna és Fóris-Ferenczi Gábor külön-külön lépett a mentorok elé. A remek előadások mellett viccesek is színesítették a műsort: Szebenszki Ákos és Uj-Tózsa Ákos, vagyis az Ákyz duó az Oroszlánkirály betétdalával lépett színpadra. A két fiatalember azonban érezte, ők a mosoly perceit vitték az X-Faktor második válogatójába. Ugyancsak nem lehetett komolyan venni Franczuz Erika szereplését: a 30 éves tánctanárnő egyedi ruhában, magas sarkúban lépett a mentorok elé, majd Oroszlán Szonja előadásában ismertté vált Tépj szét! című dal felénél lerúgta lábbelijét és táncolni kezdett. Nagy Feró meg is jegyezte, ilyen műsorszámot nem lenne szabad a televízióban mutogatni. A műsor legmegindítóbb pillanata azonban csak a végén következett: a 16 éves Pál Loretta ugyanis agysérült bátyjának ajánlotta Charlie Kell ott fent egy ország című dalát. A jászárokszállási kislány előadása annyira szívbemarkoló volt, hogy műsorvezető, mentor, néző mind megkönnyezte az előadást. Nem is volt kérdés, hogy a kislány folytathatja a versengést a végső célért, bejutni az X-Faktor legjobb 12 produkciója közé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr604763802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása